Knappe overwinning van Jong Ajax op VVV-Venlo

Jong Ajax heeft maandagavond knap van VVV-Venlo gewonnen. Op het eigen sportcomplex werd het maar liefst 4-1. Een knappe prestatie, zeker omdat de tegenstander van vanavond meedoet in een strijd om de derde periodetitel.

Jong Ajax begon dan ook niet goed aan de wedstrijd. Al in de zesde minuut stiftte Leon de Kogel de 0-1 op schitterende wijze binnen. Van buiten de zestien wist hij zo Mickey van der Hart te verschalken. Het antwoord van Jong Ajax liet lang op zich wachten, maar mocht er zeker zijn. Vlak voor rust zette Kenny Tete goed door en bereikte zo Lucas Andersen. De Deen speelde twee man uit, om vervolgens kiezelhard raak te schieten.