Moisander raakt geblesseerd, Veltman vervanger

Bron: ajax1.nl

Joël Veltman maakt zondag zijn rentree in de wedstrijdselectie. Dat heeft trainer Frank de Boer bekend gemaakt. Niklas Moisander is niet fit voor het duel tegen FC Utrecht, daarom is Veltman opgeroepen als zijn vervanger. Lerin Duarte zit wel bij de selectie, maar is een twijfelgeval.

Het is onwaarschijnlijk dat de blessure van Moisander lang zal duren. Toch trainde hij vandaag, net zoals Duarte, niet mee met de groep. De verdediger heeft te veel last van een verrekte knieband. Die blessure liep hij op tijdens het Champions League-duel tegen AC Milan. “Moisander voelde zich vandaag alweer een stuk beter,” zei De Boer tijdens de wekelijkse persconferentie. “Hij zal waarschijnlijk niet naar de interlandwedstrijden gaan, maar daarna moet hij weer fit zijn.”

Joël Veltman start zondag op de bank. Mike van der Hoorn zal in de basis staan.

De volledige wedstrijdselectie:

Kenneth VermeerRicardo van RhijnChristian PoulsenMike van der HoornViktor FischerLerin DuarteKolbeinn SigthórssonSiem de JongJoël VeltmanNicolai BoilesenLucas AndersenDaley BlindDavy KlaassenLasse SchöneJasper CillessenDanny HoesenStefano DenswilThulani SereroLesly de Sa

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/wedstrijdselectie-veltman-maakt-rentree/