Game Talk van Opa Spoor: Heerenveen – AJAX

Bron: www.afca.nl

Heerenveen-uit: oh oh oh wat was dat een mooie avond vorig seizoen.

Het was een hectische week. Eerst die bizarre loting. Dan een maffe Ajax-bobo die beweert dat dit voor de supporters een mooie loting is. Wist dat de meeste boboos weinig hersencellen bezitten, deze Aat heeft er niet een! Supporters willen maar een ding: Ajax zien winnen!

Op het spelersfront is Ajax aardig bezig geweest.

Gregory is eindelijk uit de etalage en is mooi ingepakt verkocht aan PSG voor een miljoentje of wat. Mickey staat nog steeds in de etalage en gaat straks waarschijnlijk in de uitverkoop.

Hoesen kwam te voorschijn uit de toverdoos van Overmars, het nieuwe Deense talent kan nooit mis gaan en als snoepje van de week kwam Babel aanvliegen.

Babel is het mooiste voorbeeld van een speler die veel te vroeg naar het buitenland vertrok, op een moment dat hij amper een basisplaats bij Ajax had. Ajax mag een seizoen als een soort van sociale werkplaats dienen, nu maar hopen dat beide partijen daar baat bij zullen hebben.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk/game-talk-van-opa-spoor-heerenveen-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-heerenveen-ajax