Van der Wiel: “Nog geen afscheid voor mij”

Bron: ajax1.nl

Ajacied Gregory van der Wiel weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Er was belangstelling van Valencia, maar de Oranje-international wacht deze zomer rustig af.

Het was zondag bij Ajax een dag van afscheid nemen. André Ooijer stopt, de contracten van Dimitry Bulykin en Ismaïl Aissati worden niet verlengd en Jan Vertonghen maakt zich op voor een transfer. Rond Van der Wiel blijft het nog rustig. Valencia is niet langer de droomkandidaat. Wellicht hield een blessure potentiële kopers af. Van der Wiel weet niet waar hij na de zomer speelt, maar het EK kan mogelijk een etalage zijn.

Op naar het EK

“Er heeft zich geen enkele club concreet gemeld, dus ik weet niet waar ik volgend seizoen speel”, zei de rechtsback tegen Goal.com. “Ik ben net terug van een blessure en voel me fit. Ik heb nu een week vrij en dan gaat het vizier op het EK, waar ik veel zin in heb. Sowieso om met de jongens samen te zijn. Het is al een tijdje geleden. We gaan er proberen iets moois van te maken”, verklaart de 29-voudig international.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-der-wiel-nog-geen-afscheid-voor-mij/