Update: Boilesen maakt rentree in basis

Bron: ajax1.nl

Nicolai Boilesen zal maandagavond zijn rentree in het shirt van Ajax maken. De Deense linksback zal 45 minuten meespelen met Jong Ajax, dat het opneemt tegen de beloften van NAC Breda. Dit liet Frank de Boer weten tijdens een persconferentie. “We zijn voorzichtig met hem. We willen dat hij honderd procent fit wordt voordat hij weer minuten kan maken in het eerste elftal.”

Ajax1.nl is aanwezig bij de rentree van Nicolai Boilesen. Volg de wedstrijd Jong Ajax – Jong NAC Breda via onze Twitter, of kom naar De Toekomst. De wedstrijd begint om 18.30 en de entree is gratis.

Update:Nicolai Boilesen staat in de basis bij Jong Ajax in de wedstrijd die ze vanavond spelen tegen Jong NAC. De Deense linksback gaat slechts een helft spelen en wordt in de rust waarschijnlijk vervangen door Mitchell Dijks, die afgelopen zondag nog mocht invallen op bezoek bij RKC Waalwijk.

Opstelling Jong Ajax: Jasper Cillessen; Ruben Ligeon, Joël Veltman, Stefano Denswil, Nicolai Boilesen; Fabian Sporkslede, Thulani Serero, Lucas Andersen; Miralem Sulejmani, Danny Hoesen en Tobias Sana.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/boilesen-maakt-maandag-rentree-bij-jong-ajax/