[Exclusief] De Ex-Ajacied van de week (videos inside)

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Deze editie van de Ajacied van de week zorgde weer voor een gezond mengelmoesje van Jupiler League, Eredivisie en internationaal voetbal. Het waren met name aanvallende krachten die met scherp schoten zoals Mounir El Hamdaoui en Darko Bodul. Onze favoriet blijft toch Dario Cvitanich omdat hij met underdog Nice inmiddels heel wat ploegen in de Ligue 1 onschadelijk heeft gemaakt.Dario CvitanichDit seizoen bewijst de Argentijn dat hij geen one day fly was in de Franse competitie. In de uitwedstrijd tegen Lille klaarde Cvitanich het klusje in zijn eentje door de 0-1 en 0-2 te maken. Het werd ook meteen de eindstand.

Diego BiseswarGenclerbilig- Kaycerispor kende niet veel doelpunten, het was oud jeugdproduct Biseswar die de bezoekers met een goal de dure drie punten bezorgde.

Darko BodulDe Oostenrijkse Kroaat kwam deze week met zijn club Odense BK uit in het bekertoernooi. Op het menu stond een laaggeklasseerd team wat rijp was voor de slacht. Odense liet dat dan ook niet na en won met maar liefst 1-9. Bodul ontfermde zich over twee doelpunten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/de-ex-ajacied-van-de-week-2/