Odense BK

Hlynsson overgeheveld naar eerste elftal

Bron: ajaxfanzone.nl

Kristian Hlynsson is vanaf heden officieel speler van de hoofdmacht van Ajax. De IJslandse middenvelder maakte de afgelopen weken een positieve indruk, maar maakte nog niet officieel deel uit van het eerste elftal. De negentienjarige Hlynsson werd op 23 januari 2004 geboren in Odense, Denemarken. De IJslandse jeugdinternational kwam in januari 2020 over van Breidablik. Op 15 december 2021 maakte hij zijn debuut in het eerste elftal tijdens de TOTO KNVB Beker-wedstrijd Ajax – BVV Barendrecht: 4-0.

Bekijk hier live de oefenwedstrijd FC Twente - Odense

Bron: www.ad.nl

Over twee weken begint FC Twente aan de Europese campagne tegen FC Hammarby. In de oefenperiode oefenen ze onder andere tegen Odense BK. Bekijk hier de oefenwedstrijd tegen de Denen, die om 15.00 uur is begonnen. Commentaar is er van Onno Hansum, het co-commentaar wordt verzorgd door FC Twente-clubwatcher Leon ten Voorde. Om deze wedstrijd te bekijken heb je een abonnement nodig. Heb je dat nog niet? Sluit deze hier af.

Bekijk hier zaterdag vanaf 15.00 uur live de oefenwedstrijd FC Twente - Odense

Bron: www.ad.nl

Over twee weken begint FC Twente aan de Europese campagne tegen FC Hammarby. In de oefenperiode oefenen ze onder andere tegen Odense BK. Bekijk hier zaterdag vanaf 15.00 uur de oefenwedstrijd tegen de Denen. Commentaar is er van Onno Hansum, het co-commentaar wordt verzorgd door FC Twente-clubwatcher Leon ten Voorde. Om deze wedstrijd te bekijken heb je een abonnement nodig. Heb je dat nog niet? Sluit deze hier af.

Eriksen merkt op: “De laatste keer was bij Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Christian Eriksen beleefde deze winterstop een turbulente transferperiode, wat uiteindelijk uitmondde in een vertrek naar Internazionale. In gesprek met Sky Sports blikt hij terug.

De creatieve middenvelder maakte voor 20 miljoen euro de overstap naar Italië. “Ik ben hier om te winnen en iets nieuws te beginnen”, vertelt Eriksen. “De laatste keer dat ik iets won was bij Ajax, dus het is vele jaren geleden. Ik herinner me nog steeds het gevoel, dus ik wil het hier ook bereiken.”

Ajax contracteert Deense IJslander Hlynsson(15)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zich vrijdagmiddag verzekerd van de diensten van de IJslandse jeugdspeler Kristian Hlynsson, zo meldt de club via Ajax.nl. Hlynsson is pas 15 jaar oud, Hij werd op 23 januari 2004 geboren in Odense, Denemarken en speelt op dit moment in IJsland voor Breidablik. Hij maakt deel uit van de IJslandse nationale jeugdselectie onder 17 jaar. Hlynsson wordt na zijn overgang toegevoegd aan de selectie van Ajax O16. 

Uit het Oog: 'Ik zou graag Ajax coachen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de rubriek 'Uit het Oog' spreekt Ajax Showtime met oud-Ajacieden die hun sporen tegenwoordig elders achterlaten. Uit het oog dus, maar niet uit het hart. In deel 28 Ismael Urzaiz, de Spaanse spits die plots in Amsterdam opdook. 

Hoewel hij voor Ajax maar drie wedstrijden in actie kwam, vergeten de Amsterdamse fans hem niet snel. De Spaanse 'tank die nooit oorlog maakte' werd in 2007 naar de hoofdstad gehaald door toenmalig coach Henk ten Cate. Hij vertrok gauw, men hoorde weinig meer van hem, maar bijna negen jaar na dato doet hij zijn verhaal.

Boilesen en Schöne verliezen ook met Denemarken

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nicolai Boilesen en Lasse Schöne hebben hun ‘losing streak’ ook doorgezet bij het Deens Elftal. Gisteren gingen de twee Ajacieden de boot in tegen Turkije.

Het oefenduel in het Deense Odense eindigde in een 1-2 verlies. De Denen kwamen nog wel op voorsprong door een benutte penalty na een overtreding op Boilesen maar door een goal in blessuretijd werd toch nog verloren. Lasse Schöne speelde de hele wedstrijd mee en Boilesen werd in de tweede helft vervangen. Ook de ex-Ajacied Christian Eriksen (foto) trapte een balletje mee.

Ajax luistert naar Eriksen

Bron: www.ajaxupdate.nl

Odense BK-aanvaller Rasmus Falk wordt door Deense media in verband gebracht met Ajax. De 22-jarige Falk is een goede vriend van oud-Ajacied Christian Eriksen.

Beide spelers kennen elkaar van Odense en jeugdclub Middelfart. Falk is al langere tijd een van de grote Odense-talenten. Ajax, dat komende zomer aanvallende versterking wil halen, zou zijn naam hebben omcirkeld. Het contract van Falk bij Odense loopt in de zomer van 2016 af, waardoor Ajax in de buidel zal moeten tasten.

“Deense aanvaller Falk in de belangstelling van Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Odense BK-aanvaller Rasmus Falk wordt door het Deense medium Fyens.dk in verband gebracht met Ajax. De 22-jarige Falk zou op het scoutingslijstje staan van John Steen Olsen, de Deense scout van Ajax.  

Falk is een goede vriend van zijn landgenoot en ex-Ajacied Christian Eriksen. Ze kennen elkaar van Odense en jeugdclub Middelfart. Het contract van Falk bij Odense loopt in de zomer van 2016 af.

Forum: Transferbeleid

 

Pages

Subscribe to Odense BK