Darko Bodul

Duarte over zijn Ajax-periode: “Ik had het idee dat ze me zochten”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Lerin Duarte viel niet te benijden bij Ajax. De arme drommel werd in 2013 overgenomen van Heracles om Christian Eriksen op te volgen, maar dat werd een faliekante mislukking. In zijn eerste seizoen werd de middenvelder nog wel kampioen met Ajax, maar in de daaropvolgende jaren werd hij uitgeleend aan Heerenveen en Jupiler League club NAC. En zelfs daar zat hij op de bank.

Ajax flop: “Was er niet klaar voor”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Als spits van Jong Ajax leek hij het te gaan maken, maar niets was minder waar. Darko Bodul, jeugspeler van Heerenveen en Ajax gold als groot talent, maar tekende afgelopen week een contract bij Dundee United in Schotland.

In Dundee blikt hij samen met de Daily Mail terug op zijn periode in Nederland. “Danny Blind haalde me binnen na een goede periode bij Heerenveen.  Bij Ajax zagen ze mij als een van de grootste talenten.”

De Ex-Ajacied van de week

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Deze week aandacht voor jeugdspitsen want veel aanvallers uit de jeugdopleiding kwamen tot scoren, geen usual suspects als Darko Bodul, Geoffrey Castillion of Gaston Sangoy maar wel Tom Boere, Edgar Manucharyan, Moestafa El Kabir en Gino Van Kessel. Ook Luis Suarez, Christian Eriksen en Leonardo konden natuurlijk niet op ons lijstje ontbreken. Winnaar van de week werd Manucharyan omdat zijn doelpunt een belangrijke stap was naar behoud op het hoogste Russische niveau.

 

De ex-Ajacied van de week

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De doelpunten werden deze week allemaal door aanvallers gemaakt, speciale aandacht voor de vergeten Darko Bodul die er deze week zelfs twee maakte. Onze ex-Ajacied van de week met andere woorden.

Darko Bodul

De Kroatische Oostenrijker stond al even droog in de Deense competitie maar vrijdag was het dan zo ver, hij maakte 2 doelpunten voor Odense tegen de hekkensluiter. Dat bleek niet genoeg voor de overwinning want de uitclub scoorde ook nog twee keer.

Klaas-Jan Huntelaar

[Exclusief] De Ex-Ajacied van de week (videos inside)

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Deze editie van de Ajacied van de week zorgde weer voor een gezond mengelmoesje van Jupiler League, Eredivisie en internationaal voetbal. Het waren met name aanvallende krachten die met scherp schoten zoals Mounir El Hamdaoui en Darko Bodul. Onze favoriet blijft toch Dario Cvitanich omdat hij met underdog Nice inmiddels heel wat ploegen in de Ligue 1 onschadelijk heeft gemaakt.Dario CvitanichDit seizoen bewijst de Argentijn dat hij geen one day fly was in de Franse competitie.

Pages

Subscribe to Darko Bodul