Oefenwedstrijd 19 november: Nederland niet op volle sterkte in confrontatie met Colombia

Bron: www.nieuwslog.nl

Voor het eerst in de vaderlandse geschiedenis speelt het Nederlands Elftal tegen Colombia. De ArenA lijkt daarbij helemaal vol te zitten, want er zijn al 49.000 kaarten verkocht. Colombia speelt de laatste maanden zeer sterk en gaat net als Oranje sowieso naar het WK in Brazilië. Met Radamel Falcao heeft het één van de sterkste aanvallers ter wereld in huis. Nederland mist nog enkele spelers, maar er zullen ook weer enkele spelers aansluiten bij de selectie.

Ondanks dat Colombia hoger op de wereldranglijst staat verwacht bookmaker Betsson wel dat Nederland de wedstrijd zal gaan winnen.

Bruno Martins Indi, Robin van Persie, Klaas-Jan Huntelaar en Ricky van Wolfswinkel zullen zeker niet spelen tegen de huidige nummer vier van de FIFA wereldranglijst. Nigel de Jong, die zich afgelopen zaterdag tegen Japan in de rust moest laten wisselen vanwege een vermeende blessure aan zijn linkervoet, kan naar alle waarschijnlijk wel gewoon aantreden tegen Colombia. Ook Stijn Schaars is dan wellicht weer inzetbaar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1235229-oefenwedstrijd-19-november-nederland-niet-op-volle-sterkte-confrontatie-met-colombia/