Game Talk van Opa Spoor: psv – Ajax

Bron: www.afca.nl

lampies-uit: winnen en de derde schaal op rij is een feit. Zeker na het goede nieuws vandaag uit Waalwijk en gisteren uit Kerkrade.

Iedereen is de hele week hot. Dit is de wedstrijd waarin alles kan worden beslist. De lampies ogen lekker nerveus, niet gek ook na de miljoenen die zijn betaald voor nieuwe spelers. Wat zou het heerlijk zijn om die kale springkikker advocaat vandaag een oor aan te naaien.

Ajax oogt lekker relaxt. Niets om je zorgen over te maken zo lijkt het.

Boertje begint met de verwachte elf. Poulsen keert terug op het middenveld, Schöne schuift een linie op en Dirk begint op de bank. Cillessen vervangt uiteraard de geschorste Vermeer. Dat is geen verzwakking, daar is iedereen het wel over eens. Wat een zaligheid om twee zulke keepers in de selectie te hebben.

Bij de lampies zien we uiteraard 11 aankopen in de basis. Een spits, ook voor miljoenen aangekocht, zit op de bank. Dat zegt al genoeg.

Voor de wedstrijd worden de lampies opgewarmd door een provinciaal zangertje, mede gefinancierd door de Nederlandse overheid. De lampies hebben als de spelers het veld opkomen wel een erg mager tifootje.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/game-talk-van-opa-spoor-psv-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=game-talk-van-opa-spoor-psv-ajax