‘Mislintat moet het salarisplafond aantikken als Ziyech op de markt komt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hans Kraay junior ziet het wel gebeuren dat Hakim Ziyech terugkeert in de Johan Cruijff ArenA. Dat zegt Kraay junior bij Voetbalpraat op ESPN. De flegmatieke buitenspeler annex aanvallende middenvelder zit bij Chelsea op een dood spoor en mag van de Londense club op zoek naar een nieuwe uitdaging. In Amsterdam en omstreken zien ze Ziyech graag komen, maar weet men ook dat hij een flink salaris opstrijkt.

“Ziyech heeft een paar keer pech gehad dat een aantal transfers niet doorgingen. Ik kan me wel voorstellen dat Ajax zich gaat melden bij hem als Kudus vertrekt. Hij kan hangend op rechts en op 10 spelen. Hij loopt niet in de weg, hè.”

Mario Been vraagt zich af wat er overblijft als Ziyech niet terugkeert bij Ajax. “Hij heeft de kans gehad in het buitenland, maar werd afgekeurd (bij Al-Nassr, red.). Misschien dat dat bij meer Europese topclubs op de loer ligt en dat Ajax tegen hem zegt: ‘Wij halen jou gewoon en kijken wel hoe en wat. Misschien dat je per wedstrijd wordt betaald naar gelang je fitheid.'”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/08/10/mislintat-moet-het-salarisplafond-aantikken-als-ziyech-op-de-markt-komt/