Volgende ronde enorme opgave voor Ajax na nederlaag bij Getafe

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft donderdagavond een enorm frustrerende nederlaag geleden. In de eerste helft kwam de ploeg op achterstand na een goal van Deyverson en dus leek Ajax volgende week een 1-0 nederlaag goed te moeten maken. Enorm Naïef gaf Ajax de Spanjaarden in de slotfase de mogelijkheid om ook de 2-0 te maken, waardoor er een flinke klus staat te wachten.

Nadat de Ajacieden ruim twee maanden de tijd hadden om de uitschakeling in de Champions League te verwerken en de focus te verleggen op de Europa League, was het donderdagavond zover. De eerste wedstrijd bij de laatste 32 tegen Getafe. Ten Hag moest in Madrid, waar vorig jaar rond deze tijd zo’n 12 kilometer verderop geschiedenis werd geschreven, enkele knopen doorhakken.

Vooraf kondigde de hoofdtrainer al aan dat Bruno Varela op doel zou staan. Daarnaast mocht Álvarez naast Blind centraal achterin starten en ook Ziyech werd fit genoeg bevonden voor een basisplaats. Ook de welbekende ‘Champions League aanval’ zal ongetwijfeld door Ten Hag zijn afgewogen, maar uiteindelijk was het Traoré in plaats van Tadic die startte in de punt van de aanval.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/volgende-ronde-enorme-opgave-voor-ajax-na-nederlaag-bij-getafe/