Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Fortuna: Van de Beek terug in de basis

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de 1-1 tegen PSV in Eindhoven van afgelopen zondag, komt Ajax vandaag in de eigen Johan Cruijff Arena in actie tegen Fortuna Sittard. Hierbij lijkt Erik ten Hag de opstelling van Ajax op één plek te gaan wijzigen. Volgens het Algemeen Dagblad krijgt Hakim Ziyech, die al sinds het duel tegen Lille OGC met fysieke klachten loopt, vanavond rust.

Donny van de Beek maakte in de topper tegen PSV weer zijn eerste minuten sinds hij eind augustus geblesseerd raakte op de training, en maakt vermoedelijk tegen de Limburgers weer zijn rentree in de basis. Hierdoor zal Quincy Promes, die de afgelopen wedstrijden op de ‘nummer 10’ positie stond, waarschijnlijk uitwijken naar de rechtervleugel. Dusan Tadic zal weer het aanspeelpunt in de spits vormen.

Het Latijns-Amerikaanse duo Edson Álvarez en Lisandro Martínez zal weer ‘gewoon’ het verdedigende blok op het middenveld vormen. Op de rechtsbackpositie krijgt Sergino Dest naar verwachting nog altijd de voorkeur boven de eveneens van een blessure teruggekeerde Noussair Mazraoui.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/opstelling-ajax-fortuna-van-de-beek-terug/