Mogelijke terugkeer Suárez bij Ajax: “Zo kan hij zijn woorden waarmaken”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is zeker niet uit te sluiten dat Luis Suárez nog eens terugkeert in het shirt van Ajax, zo denkt Telegraaf-journalist Mike Verweij. Momenteel beschikt de 32-jarige aanvaller van FC Barcelona nog over een contract tot medio 2021.

“Luis Suárez heeft er nooit een geheim van gemaakt Ajax en Amsterdam definitief in zijn hart te hebben gesloten en flirt op sociale media nog regelmatig met zijn oude liefde”, schrijft Verweij op de website van De Telegraaf. “Daarnaast is het beleid van Ajax om oud-spelers die nog een meerwaarde hebben, proberen te verleiden naar Amsterdam terug te keren.”

Volgens de Ajax-watcher van de krant beschikt Ajax over voldoende financiële middelen om de Uruguayaan terug naar Amsterdam te halen. “Vorig seizoen werd Daley Blind teruggehaald. En dat is gezien de dubbel, het bereiken van de halve finale van de Champions League en de winst van de Cruijff Schaal een enorm succes. Dit jaar werden lijntjes uitgegooid naar Toby Alderweireld en Jan Vertonghen, maar de Belgen zeiden Marc Overmars het nog te vroeg te vinden voor een terugkeer.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/terugkeer-luis-suarez-bij-ajax/