[Update II] Ajax verbaasd door protest PSV

Bron: www.ajaxshowtime.com

De KNVB heeft het duel tussen Ajax en PEC Zwolle van 2 maart uit het speelschema gehaald. Dit bevestigt Ajax woensdagavond via de eigen site. De wedstrijd wordt nu op woensdag 13 maart gespeeld vanwege het drukke schema van de Amsterdammers.

Op 5 maart speelt Ajax namelijk tegen Real Madrid in de achtste finales van de Champions League. Zonder de competitiewedstrijd kan Ajax zich optimaal voorbereiden op het treffen met de Madrilenen. Ajax moet, wil het verder komen, winnen in Estadio Santiago Bernabéu. Een week daarvoor speelt de ploeg van Erik ten Hag daarnaast ook nog de halve finale van de KNVB Beker tegen Feyenoord.

PEC Zwolle en PSV zijn het volgens De Telegraaf niet eens met de aanvraag van Ajax en de uiteindelijke beslissing van de bond om het verzoek te accepteren. De twee spreken van een oneerlijk verloop van de competitie en overwegen juridische stappen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/119660/update-ii-ajax-verbaasd-door-protest-psv