LIVE Jeugd | Dest bij O19, Pinas ontbreekt bij O17

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van zaterdag 2 februari. Om 13.00 uur speelt Ajax O19 de kraker op bezoek bij PSV O19. Om 14.30 uur speelt Ajax O17 op Sportpark de Toekomst tegen FC Utrecht O17. Volg het hier en praat mee!

13.00 uur | PSV O19 - Ajax O19 (0-0)

Voorbeschouwing:Bij Ajax O19 wordt opnieuw een beroep gedaan op Anass Salah-Eddine en Naci Ünüvar. Omdat hij bij Jong Ajax geschorst was, reist ook Sergiño Dest mee af naar Eindhoven. Voor de winterstop speelde Ajax in de najaarscompetitie slechts eenmaal tegen PSV. Op De Toekomst werd het toen na een mooie wedstrijd 4-2. 

In de competitie kan Ajax zich eigenlijk geen puntenverlies veroorloven. De Amsterdammers verloren in de eerste speelronde na de winterstop van Vitesse, twee weken geleden volgde een 0-3 overwinning op NAC Breda. Datzelfde NAC leek Ajax vorig weekend uit de beker te knikkeren, maar doelman Michael Reiziger was toen de held met een doelpunt en een gestopte strafschop. 

Opstelling Ajax O19:

El Maach; Dest, Van Gelderen, Musampa, Salah-Eddine; Q. Timber, Llansana, Taylor; Hansen, Brobbey, Ünüvar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/119108/live-jeugd-dest-bij-o19-pinas-ontbreekt-bij-o17