Ajax O19 speelt met 0-0 gelijk in Eindhoven

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 werd eerder deze week uitgeschakeld in de UEFA Youth League. Een mogelijkheid om te treuren was er niet, want zaterdag stond er een topwedstrijd op het programma: het uitduel tegen PSV O19. In Eindhoven werd er met 0-0 gelijkgespeeld.

Het team werd op De Herdgang versterkt met Mitchel Bakker, Ché Nunnely en Noa Lang. Alle drie de talenten spelen de laatste weken hun wedstrijden vooral in Jong Ajax, maar voor dit duel werden ze – net als afgelopen dinsdag – teruggehaald. Mitchel Bakker werd overigens op het laatste moment aan de selectie van het eerste toegevoegd dinsdag, waardoor hij de Europese jeugdwedstrijd moest missen. Op de bank mochten ook Eros Maddy en Terrence Douglas plaatsnemen. Voor de talenten uit Ajax O17 was het de eerste keer dat ze in de O19-selectie zaten.

De wedstrijd begon slordig. In het begin waren er veel duels, maar weinig grote kansen. Ché Nunnely kreeg twee keer een hele grote kans om de openingstreffer te maken, maar beide keren werd de bal tegengehouden. PSV werd wel dreigend, maar het lukte de Eindhovenaren niet om écht gevaarlijk te worden.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-o19-speelt-met-0-0-gelijk-eindhoven/