[Update] Ook Eiting en Zeefuik naar Madrid

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19-trainer Aron Winter kan aankomende woensdagmiddag in de Youth League-kwartfinale tegen Real Madrid beschikken over Justin Kluivert. De buitenspeler behoort tot de selectie van Ajax O19, welke dinsdag zal afreizen naar Spanje.

De kans dat Kluivert aankomende donderdag van de partij zal zijn in Kopenhagen, waar Ajax 1 speelt in de Europa League, lijkt daarmee wel uitgesloten. Verdediger Matthijs de Ligt is er echter, zoals verwacht, niet bij in Madrid. Door de schorsingen van Joël Veltman en Davinson Sánchez en de blessure van Nick Viergever kan hoofdtrainer Peter Bosz de jonge verdediger goed gebruiken.

De wedstrijd tussen Real Madrid O19 en Ajax O19 begint aankomende woensdagmiddag om 16.00 uur. Mocht Ajax de Madrilenen uitschakelen, plaatst het zich voor de halve finale. Daarin speelt het tegen de winnaar van het duel tussen CSKA Moskou en Benfica. De andere vier kwartfinalisten zijn FC Barcelona, FC Porto, Red Bull Salzburg en Atlético Madrid.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102924/update-ook-eiting-en-zeefuik-naar-madrid