Gudelj vervangt geblesseerde Schöne in basis

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nemanja Gudelj is de vervanger van de geblesseerde Lasse Schöne in de basiself van Ajax dat om 19.00 uur aantreedt tegen Celta de Vigo. Verder houdt Ajax-trainer Peter Bosz vast aan dezelfde namen.

Tijdens de persconferentie vertelde de trainer al dat hij zijn spelers geen rust zou geven met het oog op De Klassieker tegen Feyenoord van aankomende zondag. 'Ik denk daar anders over. Ik vind dat je iedere keer met je beste spelers moet spelen. Dat je naar je eerste wedstrijd kijkt en die probeert te winnen', aldus de oefenmeester woensdagavond.

Daarnaast is Diederik Boer fit genoeg om op de bank te zitten. De doelman kreeg tijdens de training op woensdagavond last van zijn pols, waarna Ajax Stan van Bladeren liet invliegen. De vierde keeper zit daardoor niet op de bank en zal daardoor samen met Donny van de Beek de wedstrijd vanaf de tribune bekijken.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, Sánchez, Viergever, Sinkgraven; Klaassen, Gudelj, Ziyech; Traoré, Dolberg, Younes.Wissels Ajax: Boer, Westermann, Dijks, Bazoer, Riedewald, El Ghazi, Cassierra

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99877/gudelj-vervangt-geblesseerde-schone-in-basis