Bosz kiest voor Traoré, Younes en Sanchez

Bron: www.ajaxshowtime.com

Peter Bosz heeft voor de wedstrijd tegen FK Rostov weer een nieuwe opstelling in elkaar geknutseld. De coach kiest tegen de Russen voor een 4-3-3-systeem met Bertrand Traoré in de punt van de aanval. Amin Younes keert terug in de basis en Davinson Sanchez behoudt zijn plek centraal.

De basisplek van Sanchez gaat ten koste van Kenny Tete, die Joël Veltman op zijn positie terugziet. Anwar El Ghazi begint als rechtsbuiten, waardoor Kasper Dolberg en Mateo Cassierra op de bank plaatsnemen. Ondanks veel kritiek op het middenveld, houdt Bosz ook tegen Rostov vast aan Davy Klaassen, Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj.

Ook Daley Sinkgraven raakt zijn basisplaats kwijt, nu Younes weer fit is. Op de bank nemen verder Nick Viergever, Lasse Schöne en Diederik Boer plaats.

Opstelling Ajax: Cillessen; Veltman, Sánchez, Riedewald, Dijks, Bazoer, Klaassen, Gudelj, El Ghazi, Traoré, YounesWissels: Boer, Tete, Viergever, Schone, Cassierra, Dolberg, Sinkgraven.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/98423/bosz-kiest-voor-traore-younes-en-sanchez