Het seizoen van: Ruben Ligeon

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ruben Ligeon speelde dit seizoen als huurling voor twee clubs. Na een mislukt halfjaar bij Willem II waar hij weinig speeltijd kreeg, stapte hij in februari over naar FC Utrecht. Daar speelde hij iets meer wedstrijden (8), maar is ook geen aantal om over naar huis te schrijven. Ajax1.nl blikt terug op het seizoen van Ligeon dat dus twee gezichten kende.

Tweede keus

In juni 2015 werd bekend dat de rechtsback het komende seizoen zou worden verhuurd aan Willem II, dat nog op zoek was naar een rechtsback. Ligeon had echter de pech dat Frank van der Struijk uiteindelijk toch nog een jaar verder ging bij Willem II waardoor hij tweede keus werd.

Vanwege blessures van onder andere oud-Ajacied Terell Ondaan werd Ligeon meerdere malen geposteerd als rechtsbuiten. Vanwege zijn snelheid kon hij volgens trainer Jurgen Streppel voorin gevaarlijk worden. Met zes wedstrijden voor Willem II achter zijn naam werd op 1 februari 2016 besloten om de verhuurperiode te beƫindigen. Ligeon zou daardoor terugkeren naar Ajax.

Nieuwe kans

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/seizoen-ruben-ligeon/