Ajax A1 met Van de Beek en Nouri naar Lyon

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax A1 reist met de sterkst denkbare selectie af naar Lyon. De ploeg van coach Frank Peereboom speelt woensdag in de achtste finale van de Youth League en daarvoor zijn weer heel veel spelers uit hogere elftallen teruggehaald.

Donny van de Beek is op papier de belangrijkste naam. De middenvelder is inmiddels al een vast selectielid van het eerste elftal, maar na zijn puike optreden tegen Sevilla U19 heeft Peereboom ook tegen Olympique Lyon U19 de beschikking over hem. Naast Van de Beek zijn bekende namen als Abdelhak Nouri, Vaclav Cerny en ook Kasper Dolberg van de partij.

Voor de Deense spits is het nog wel even afwachten of hij daadwerkelijk kan spelen. Dolberg raakte twee weken geleden geblesseerd aan zijn lies en daar was hij afgelopen weekend nog niet van hersteld. Toeval of niet, maar sinds het wegvallen van de talentvolle nummer negen stokte de doelpuntenproductie bij A1 flink, met een nederlaag en een gelijkspel tot gevolg. Alleen tegen Sevilla werd er gewonnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94486/ajax-a1-met-van-de-beek-en-nouri-naar-lyon