Voorbeschouwing tweede seizoenshelft: maart

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax verbleef afgelopen week ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft in het Turkse Belek. Na de vroege uitschakeling in zowel de Nederlandse beker als de Europa League kan de ploeg van Frank de Boer zich na de winterstop volledig op de Eredivisie richtten. Het is voor het eerst sinds de aanstelling van de Boer dat Ajax na de winterstop Europees niet meer in actie komt, de voorgaande jaren wist Ajax steeds Europees te overwinteren door het behalen van de derde plaats in de Champions League poule. Des te meer reden om aan het einde van de tweede seizoenshelft met de schaal te mogen staan. Ajax1.nl blikt vooruit op de tweede seizoenshelft. Vandaag deel 3: maart.

Maart

De maand maart is voor Ajax de laatste vijf seizoenen een indrukwekkende maand geweest. Liefst zestien van de negentien wedstrijden die in maart werden gespeeld werden in winst omgezet. Twee keer werd er een punt gedeeld met de tegenstander en slechts eenmaal werd er verloren.

Mede door die mooie statistieken zou het wel eens jammer kunnen zijn dat Ajax dit seizoen maar drie wedstrijden speelt in maart, in tegenstelling tot de vier in januari en februari.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/voorbeschouwing-tweede-seizoenshelft-maart/