[Verslag] Onevenwichtig Ajax gelijk tegen Celtic

Ajax begint vanavond met Younes in de basis. De Duitse jeugdinternational mag meteen in de basis starten na zijn goede optreden maandagavond in de Jupiler League. Fischer start vanaf het middenveld en Milik moet op de bank beginnen.

Een paar minuten nadat de Italiaanse scheidsrechter Banti op zijn fluitje blaast komt Ajax al op een 0-1 achterstand. Sinkgraven verspeelt de bal en Button schiet de bal hard achter Cillessen. Een slechte start in de groepsfase van de Europa League. De achterstand maakt iets los bij Ajax, en het weet dan ook een gelijkmaker te forceren. Klaassen en Fischer spelen de bal naar elkaar en het is de laatstgenoemde die de gelijkmaker op het scorebord schiet: 1-1. Na de gelijkmaker breekt er weer een lakse periode in de wedstrijd aan. Ajax speelt wat doelloos rond en maakt veel persoonlijke fouten. Nog voor rust komt er dan ook een achterstand. Er kan vrij worden ingekopt bij een corner: 1-2.. Ajax gaat rusten met een achterstand, net als afgelopen zaterdag tegen FC Twente het geval was.