Gelijkspel Ajax in oefenduel tegen het Duitse Wolfsburg: 1-1

Ajax heeft in de Arena de vriendschappelijke wedstrijd tegen VfL Wolfsburg met 1-1 gelijkgespeeld. Aanvoerder Davy Klaassen zorgde voor de Amsterdamse treffer. Davy Klaassen zette Ajax halverwege de tweede helft op voorsprong. Na een vlotte aanval en mooie voorzet van invaller Menig kon hij uitstekend binnenkoppen. Een minuut later was het alweer 1-1 door De Bruyne die de gelijkmaker kon binnenschuiven. Ajax speelde een heel behoorlijke wedstrijd waarin het het betere van het spel had tegen de Duitse nummer twee van vorig seizoen. Amin Younes maakte zijn eerste minuten in Ajax-shirt.

Opstelling Ajax:Cillessen, Tete, Veltman (73 Heitinga), Riedewald, Dijks, Bazoer, Klaassen, Sinkgraven, El Ghazi (63 Schone), Milik (82 Younes), Fischer (63 Menig)