[Verslag] Copy en paste verslag laatste 2 wedstrijden

Wat kunnen we over deze wedstrijd zeggen. Heb je de laatste twee wedstrijden gezien van Ajax? Deze wedstrijd was een kopie van de wedstrijden Ajax – ADO Den Haag en FC Utrecht – Ajax. Geen spelvreugde, geen enkele cohesie in de ploeg. Een straf om naar te kijken.

Ajax begon fel, maar zoals zo vaak dit seizoen ebde dat na 5 minuten weg en deed Heracles alweer volop mee in de wedstrijd. Cillessen moest handelend optreden in de 29ste minuut bij een uitval van Heraclied Darri. Ajax kreeg uit een vrije trap een kansje voor Viergever van dichtbij, maar die raakte de bal slecht. Dat was het voor de eerste helft. Dat leek het. Tot 2 minuten in de blessuretijd Ricardo van Rhijn een vrije trap mocht nemen. Castro, de keeper van Heracles, verwerkte de bal niet goed en toen gebeurde het. Sigthorsson scoorde de rebound en Ajax ging zowaar met een voorsprong de rust in: 0-1.