[Verslag] Ajax doet goede zaken na doelpuntrijke zege op Twente

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax heeft vanmiddag prima zaken gedaan als het gaat om de strijd om plek twee in de Eredivisie. Het zag eerder achtervolgers Feyenoord, PEC, Heerenveen en AZ al onderuit gaan en wist zelf haar thuiswedstrijd tegen FC Twente te winnen.

De wedstrijd begon voor de neutrale toeschouwer erg leuk. In de Amsterdam ArenA wist FC Twente al vroeg de score te openen via Corona. De kleine aanvaller wist in de lucht te winnen van Kenny Tete. Ajax herpakte zich echter goed en wist de voorsprong snel om te buigen door goals van Viergever (hard schot uit corner) en Bazoer (pass Sinkgraven, aanname op de borst, kruising).

Na dit enerverende kwartier gebeurde er verder weinig in de eerste helft. Ajax vergat door te drukken en FC Twente wist, op een goede kans voor Tapia na, niet echt gevaarlijk te worden. Domper in dit deel van de wedstrijd was wel het uitvallen van Joël Veltman. De verdediger, die net weer terug was van een blessure, voelde zijn spier verstijven en gaf aan dat het beter was dat hij gewisseld zou worden. Mike van der Hoorn was zijn vervanger.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/02/15/verslag-ajax-doet-goede-zaken-na-doelpuntrijke-zege-op-twente/