Kishna denkt al aan EL-finale, Klaassen nog lang niet

Bron: www.ajaxlife.nl

Kishna wil wel en hopelijk lift Ajax mee op zijn ambities.© De Brouwer

Het is tijd om nieuwe doelen te bepalen. Ajax ligt uit de Champions League, maar maakt een doorstart in de Europa League. Wat mogen we verwachten van Ajax? Veel, vindt Ricardo Kishna. Davy Klaassen is op zijn beurt iets voorzichtiger.

“Ik denk dat we heel ver kunnen komen. De finale, waarom niet? We hebben het FC Barcelona en Paris Saint-Germain ook moeilijk gemaakt. Als we tegen die clubs goed voetbal laten zien, kunnen we dat ook tegen andere ploegen,” vertelt Kishna de verzamelde pers.

We hoorden vorig jaar in Milaan soortgelijke teksten. Het was Ajax weliswaar niet gelukt om ten koste van AC Milan de tweede ronde te bereiken, maar ver komen in de EL moest absoluut gaan lukken. Niet dus. Ajax kreeg een ongekend pak rammel van Red Bull Salzburg, dat twee keer met groot gemak won.

“Het klopt dat er vaker ambities zijn uitgesproken. Vorig jaar was ik tegen Red Bull zelf ook van de partij. Waar het dan aan ligt dat we eruit vliegen, weet ik niet. We doen ons best. Meer kunnen we toch niet doen? Ik ga de uitdaging graag aan,” meldt Kishna alvast aan de verzamelde pers.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16700