De Boer verbaasd over Vitesse-fans

Bron: www.ajaxupdate.nl

Frank de Boer was zondag na het gelijkspel van Ajax bij Vitesse (1-1) verbaasd over het thuispubliek, dat uit zijn dak ging toen de treffers van Feyenoord tegen RKC Waalwijk (2-0) op het scorebord verschenen.

“Volgens mij willen ze hier echt geen kampioen worden”, zei hij. “Ik vind het echt triest. Heel vreemd gedrag.” Een deel van de Arnhemse fans liet zich in de slotfase van het duel ook van zijn slechte kant zien door Ajax-doelman Jasper Cillessen te bekogelen.

Vitesse is met Feyenoord in gevecht om de tweede plaats, die aan het einde van het seizoen recht geeft op een ticket voor de voorronde van de Champions League. De Boer: “Dus mij lijkt het logischer dat ze juichen als Feyenoord achter komt. Maar het zal allemaal wel hoor. Alleen ik volg het niet meer.”

De Boer was na afloop ook niet te spreken over de beslissing van arbiter Björn Kuipers om Ricardo van Rhijn een gele kaart te geven. De rechtsback is daardoor net als Daley Blind geschorst voor het duel van komende zondag met ADO Den Haag.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/04/de-boer-verbaasd-over-vitesse-fans/