Voorbeschouwing: Revancheren in Klassieker

Bron: ajax1.nl

De wedstrijd tegen Salzburg is net voorbij, maar we gaan alweer richting het volgende duel. Voor de derde keer dit seizoen staat De Klassieker op het programma. De vorige twee edities vonden plaats in de Amsterdam ArenA en werden gewonnen door Ajax. Zondag om 14.30 is De Kuip het decor, Björn Kuipers is de leidsman tijdens dit duel.

Ajax

Revanche nemen op Red Bull Salzburg lukte Ajax donderdag niet. Sterker nog: het werd opnieuw overklast door de Oostenrijkse koploper. Vorige week lukte het de Amsterdammers om zich snel te herstellen en de kans is aanzienlijk dat dat ook deze week zal lukken. Frank de Boer besloot om Joël Veltman en Niklas Moisander rust te geven in Salzburg. Daarnaast is de kans aanwezig dat Lasse Schöne en Thulani Serero weer aan spelen toe kunnen komen.

Wie Ajax wel zal missen in De Kuip, zijn in ieder geval de supporters. Naar Salzburg waren nog 2150 Ajacieden afgereisd, naar Rotterdam zullen dat er 0 zijn. Dit seizoen is het laatste seizoen waarin het uitverbod in De Klassieker van kracht is.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/voorbeschouwing-revancheren-in-klassieker/