Rep en Van Hintum in scoutingsteam Men United

Bron: ajax1.nl

Woensdag 24 april vindt de selectieavond van Men United plaats op De Toekomst. Van de 2.000 aanmeldingen komen de 325 deelnemers met de meeste verzamelde stemmen hun voetbalkwaliteiten tonen aan hoofdtrainer Ronald de Boer. Het echte werk gaat nu beginnen!

Na een spannende online race via Facebook is het nu tijd om de voetbalschoenen aan te trekken en te strijden voor de tweede ronde. Alle deelnemers zullen vanaf 19.00 uur verspreid over zes velden een drietal wedstrijden spelen. Daarin krijgen zij de mogelijkheid om aan De Boer en zijn assistenten te laten zien waarom zij tot de 24-koppige selectie moeten behoren. Per veld beoordelen vier scouts de voetbalskills van de talenten, waar uiteindelijk vijftig spelers worden gekozen om door te gaan naar de volgende ronde.

Uiteraard kan De Boer alle talenten niet alleen bekijken. Daarvoor heeft hij deze avond een aantal prominente assistenten uitgenodigd voor zijn scoutingsteam. Naast zijn eigen assistenten komen deze voormalig Oranje-internationals / profvoetballers, amateurvoetbalkenners en trainers het voetbaltalent scouten:

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/rep-en-van-hintum-in-scoutingsteam-men-united/