Voorbeschouwing AJAX-VVV Venlo

Bron: www.afca.nl

Na de uitwedstrijd tegen laagvlieger PEC Zwolle is het morgenavond tijd voor de confrontatie tegen een andere degradatiekandidaat: VVV. De Venlonaren waren tijdenlang de rode lantaarndrager, maar hebben na twee overwinningen inmiddels de laatste plaats overgedragen aan Willem II.

De Limburgers zullen met weinig illusies naar Amsterdam komen: van de 19 onderlinge duels in de hoofdstad won AJAX er maar liefst achttien. Een keer werd gelijkgespeeld, maar toen was uw voorbeschouwer nog niet eens geboren: in 1957. Wellicht dat Opa Spoor het zich nog wel kan herinneren….

Een mooie generale dus voor het belangrijke duel tegen Dortmund in de Champions League, maar tevens ligt daar weer het gevaar van onderschatting op de loer (zoals we al eerder dit seizoen zagen). Zeker de twee tegendoelpunten in Zwolle door gebrek aan concentratie geven te denken en zullen voor trainer Frank de Boer aanleiding zijn om de spelers hiervoor wederom te waarschuwen!

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-ajax-vvv-venlo-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-ajax-vvv-venlo-2