Update: Toch geen interesse in Miyaichi

Bron: ajax1.nl

Er is een goede kans aanwezig dat Ryo Miyaichi komend seizoen de rechtsbuiten van Ajax is. Tegenover De Telegraaf bevestigde voetbaldirecteur Marc Overmars dat Ajax interesse had om de snelle buitenspeler van Arsenal voor een seizoen te huren.

Arsenal-manager Arsène Wenger zou niet onwelwillend tegenover een nieuwe huurperiode van de Japanner staan. Hij wil hem echter eerst meenemen op trainingskamp naar Maleisië, om hem een kans te geven bij het eerste elftal van Arsenal. Het afgelopen seizoen werd Miyaichi verhuurd aan Bolton Wanderers. Het seizoen daarvoor speelde hij een halfjaar voor Feyenoord, waar hij uitgroeide tot publiekslieveling.

Als jeugdspeler liep Miyaichi al eens stage bij Ajax. Dat liep echter niet al te best af. Miyaichi brak zijn kuitbeen en moest vervolgens zijn proefperiode voortijdig beëindigen.

De interesse in Miyaichi valt te rijmen met de woorden van voetbaldirecteur Overmars, die zei dat Ajax in het buitenland ging zoeken naar alternatieven die minstens even goed waren als eerste keus Luciano Narsingh, die voor PSV koos.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-wil-miyaichi-huren/