Bolton Wanderers

Veltman zit bij tegengoal 'zeer dom' in het hol

Bron: www.ajaxlife.nl

Veltman maakt na de winterstop meer foutjes.© ProShots

Ging er nou een overtreding vooraf aan de gelijkmaker van FC Utrecht? Die vraag stelden vele Ajacieden terwijl de Galgenwaard jubelde. Nee hoor, het was een fout van Joël Veltman. En dat geeft hij ook gewoon toe.

Ajax was na ruim een kwartier spelen op voorsprong gekomen tijdens het bezoek aan Utrecht, maar de vreugde was slechts van korte duur. Ruim tien minuten later stond het alweer gelijk. Een tegentreffer die Veltman zichzelf mag aanrekenen.

Fotoverslag Manchester City

Bron: www.sthcrw.nl

Wij gaan op reis en nemen mee.....De reis ging dit keer naar Manchester!Vanaf het vliegtuig met de trein naar de stad...In de stad brachten we een bezoekje aan het nieuwe Football MuseumFraai van binnen!Wat is daar te zien.... bekers...Waaronder de EC-2 (the cupwinners cup) die Ajax won in 1987!!Na het museum liepen we in de stad tegen de City shop aan, die lieten we dus maar links leggen!We konden het geld beter besteden!En nog beter...In de avond was de training gepland...

Elia onzeker voor HSV – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Volgens Hamburger Morgenpost is het nog maar de vraag of Eljero Elia de tweede seizoenshelft met Hamburger SV zal hervatten. De aanvaller wenst weinig duidelijkheid te geven over zijn sportieve toekomst en op de achtergrond speelt de vermeende belangstelling van Liverpool. Eerder werd al duidelijk dat de Oranje-international een prijskaartje van elf miljoen euro heeft.

Subscribe to Bolton Wanderers