'PSV en Ajax denken aan Gudjohnsen'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Eidur Gudjohnsen kan terugkeren naar Nederland. De spits van Stoke City staat in de belangstelling van zowel Ajax als PSV. Beide clubs willen de aanvaller uit IJsland nog deze transferperiode aan de selectie toevoegen, zo meldt De Telegraaf.

De 32-jarige Gudjohnsen heeft in Engeland nog een contract tot het einde van de zomer, Stoke City laat hem deze winter dan ook niet transfervrij vertrekken. Zijn manager is met de club uit de Premier League in onderhandeling over de 'exitclausule'. PSV heeft wel een voordeel op Ajax, de international speelde in het verleden al voor de club uit Eindhoven. Phillip Cocu, assistent-trainer van trainer Fred Rutten, speelde nog met hem samen.

Na drie seizoenen PSV vertrok Gudjohnsen naar Engeland, waar hij naast Stoke City ook actief was voor Bolton Wanderers, Chelsea en Tottenham Hotspur. Ook was hij nog actief voor FC Barcelona en AS Monaco. Bij Stoke City is de spits, die in zijn loopbaan ook als aanvallende middenvelder acteerde, niet tevreden. Verder dan vier invalbeurten in de competitie kwam Gudjohnsen dit seizoen nog niet.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113705/_PSV_en_Ajax_denken_aan_Gudjohnsen_.html