Voorbeschouwing AJAX-De Graafschap

Bron: www.afca.nl

Na het succesvolle uitje in Heerenveen toen AJAX zelf won en de concurrentie punten liet liggen, lijkt het dit weekend dezelfde kant op te gaan: gisteren verloor AZ van psv en kwam FC Twente niet verder dan een gelijkspel tegen NAC. Als we vanmiddag dus winnen van De Graafschap, staan we maar liefst zes punten voor op beide nummers twee: AZ en 010. Een mooie marge, zeker gezien het feit datde achtervolgers volgend weekend tegen elkaar spelen in het dorp aan de Maas.

Eerst dus zelf maar winnen en de statistieken laten zien dat het tegen De Graafschap geen probleem moet zijn. Willen de Superboeren op het slechte veld in eigen stadion nog wel eens de tanden laten zien, als het gezelschap in de bus stapt richting de Randstad staat de ploeg in feite al met 1-0 achter. Uit werd dit seizoen alleen in Limburg gewonnen van VVV en Roda JC en in Amsterdam is al helemaal geen sprake geweest dat het team met drie punten van het veld stapte.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschowuing-ajax-de-graafschap/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschowuing-ajax-de-graafschap