Cruijff aanwezig op de Toekomst

Bron: ajax1.nl

Demissionair commissaris Johan Cruijff was vandaag aanwezig op de Toekomst, waar hij verschillende jeugdwedstrijden bijwoonde. Zo zag hij de A2 van Ajax, die tijdelijk onder leiding staat van Wim Jonk, met 4-1 winnen van de A1 van Almere City FC. Ook de B2, C1 en D1 van Ajax werkten oefenwedstrijden af tegen de satellietclub uit Almere, waar commercieel directeur Henri van der Aat assistent is van de B1.

Cruijff benutte zijn tijd op de Toekomst goed, want hij voerde ook een uitgebreid overleg met Wim Jonk en Ruben Jongkind over de ontwikkelingen in de jeugdopleiding. Dennis Bergkamp, ook lid van het technisch hart, kon niet bij het overleg aanwezig zijn, aangezien hij met het eerste elftal onderweg was naar Breda voor de wedstrijd tegen NAC.

Daarnaast sprak Cruijff met Hennie Henrichs over de hectische periode die Ajax te wachten staat. De komende maanden speelt de bestuursraad, waarvan Henrichs de voorzitter is, een sleutelrol in het benoemen van een nieuwe Raad van Commissarissen en twee nieuwe leden voor de bestuursraad. Cruijff en Henrichs zijn momenteel zeker ‘on speaking terms’. Ze voeren vrijwel dagelijks overleg met elkaar.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cruijff-aanwezig-op-de-toekomst/