Commercieel directeur

Wat houdt de deal tussen Ajax en Unibet in?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Waarom sluit een voetbalclub en deal met een online-gokbedrijf? Ben jij benieuwd naar wat daar achter zit en wat de deal inhoud? Het online gokken is inmiddels niet meer weg te denken. Je kunt bijna overal online op gokken, waar je niet op kunt gokken. Niet zo lang geleden was het verboden voor voetbalclubs om een deal te sluiten. Wat is er veranderd en wat houd zo’n deal in? In dit artikel gaan we er naar kijken.

Uitspraak tijdens online bijeenkomst Ajax belooft weinig goeds

Bron: source

De beerput in de zaak-Overmars gaat voorlopig nog niet dicht. Vorige week woensdag heeft commercieel directeur Menno Geelen volgens NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst tijdens een online persbijeenkomst gezegd dat Marc Overmars niet alleen over de grens is gegaan, maar 'dat de grens niet meer in zicht was'. Hoogleraar sport en recht Marjan Olfers stelt dat Overmars 'echt niet alleen een paar foto's gestuurd'.

Van der Sar roerde zich intern wél bij Ajax na Overmars-nieuws

Bron: source

Ajax heeft afgelopen woensdag een bijeenkomst gehouden voor alle werknemers. Daarin werd iedereen bijgepraat rondom de zaak van Marc Overmars. Naast algemeen directeur Edwin van der Sar (51) – die naar buiten toe nog niet voor de camera reageerde – kwamen daarbij ook commercieel directeur Menno Geelen, financieel directeur Susan Lenderink en perschef Miel Brinkhuis aan het woord.

Pages

Subscribe to Commercieel directeur