‘Louis van Gaal al aan het werk voor Ajax’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Officieel is de benoeming van Louis van Gaal als nieuwe algemeen directeur van Ajax door de rechter opgeschort. Ook zou hij niet eerder kunnen beginnen in Amsterdam dan 1 juli 2012, omdat Van Gaal zo’n vertrek- en betalingsregeling had getroffen met zijn vorige werkgever Bayern München. Maar nu sijpelen er geluiden door, dat hij wel degelijk al aan de slag is gegaan in de ArenA.

Volgens De Telegraaf ging Van Gaal begin dit jaar een gesprek aan met de ondernemingsraad van Ajax en was hij op zondag 8 januari aanwezig bij een vergadering van de vier commissarissen Steven ten Have, Marian Olfers, Paul Römer en Edgar Davids. “Dit alles met het doel zijn komst juridisch helemaal dicht te timmeren”, aldus de krant.

In die vergadering legde Van Gaal nogmaals uit dat er ‘wat hem betreft geen enkele discrepantie is tussen zijn visie en de lijn-Cruijff en dat ook bij hem het individu voorop staat in de opleiding’. Dit veronderstelt dat Van Gaal wel degelijk een samenwerking ziet zitten met Cruijff, terwijl laatstgenoemde inmiddels heeft laten weten dat dat een utopie is.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114670/_Louis_van_Gaal_al_aan_het_werk_voor_Ajax_.html