Martin Sturkenboom

Telegraaf doet boekje open over Arisz nadat Ajax krant ter discussie stelt

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf wist gisteren te melden dat operationeel directeur Rutger Arisz door Ajax op non-actief is gezet. Prompt daarop kwam Ajax zelf met het persbericht naar buiten dat Arisz zelf vertrekt. Het Financieel Dagblad meldde zich bij Ajax en wilde weten wie de waarheid spreekt: Ajax of De Telegraaf. “Ik laat het aan u wie u betrouwbaarder acht: het persbericht van een beursgenoteerd bedrijf of De Telegraaf”, aldus de reactie van Ajax.

KONING FRANK & SCHOLLETJE

Bron: www.afca.nl

Je kunt fan zijn van Jose Mourinho of van Frank de Boer. Of van allebei. Of je bent voetbal liefhebber, dus ben je van geen van beide fan. Hoe dan ook deed zich afgelopen weekend een uiterst vermakelijk dingetje voor tussen de heren. Frank de Boer liet zich niet gehinderd door ook maar de geringste zelfkennis negatief uit over Mourinho, met betrekking tot de manier waarop hij bij Manchester United met de jonge en uiterst talentvolle aanvaller Rashford omgaat.

JOHAN CRUIJFF ARENA

Bron: www.afca.nl

Over een maand, op 24 maart , is het alweer twee jaar geleden dat Johan Cruijff overleed.

Wie de stukkies van ondergetekende kent verbaast zich niet meer over het anti Hennie Henrichs gehalte daarin. Mogelijk, en waarschijnlijk, verveelt of irriteert het inmiddels velen. Speciaal voor hen leg ik hier nog maar eens uit waar mijn antipathie wortelt en waarom ik vind dat voorzitter Henrichs een smet op roemrucht Ajax is.

FLAKKA

Bron: www.afca.nl

Hierbij luidt ondergetekende de noodklok. Ajacieden dienen zich ernstig zorgen te gaan maken over de in gevorderd stadium verkerende hersenverweking waar onze algemeen directeur Edwin van der Sar onder gebukt gaat. Tot nu toe waren de optredens van Flappie vooral hilarisch onnozel en leek een en ander zonder gevaar voor zichzelf en zijn direct(i)e omgeving. Maar sinds deze week moet een harde interventie overwogen worden. Waarbij de hulp van gespecialiseerde deskundigen ingeroepen zou moeten worden.

[Column Pushkin] Collee is Sturkenboom II?

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Wat is het verschil tussen een pinguïn en Ajax? Een pinguïn overwintert wel makkelijk in Europa. Ik lach er zelf ook om al is het als een boer met kiespijn. Is de fluwelen revolutie nu mislukt? Ja en nee. De fluwelen revolutie is voor een groot deel tegengewerkt en daardoor hebben we als supporters nog niet de volle vruchten kunnen zien. Wel een volle bankrekening en miskopen. De doorbraak van een aantal veelbelovende talenten zoals Riedewald en Tete vormen slechts een sneak preview op wat veel meer had kunnen zijn.

‘Ajax-top al jaren bedreigd door harde kern’

Bron: ajax1.nl

De harde kern van Ajax zorgt al jarenlang voor bedreigingen en intimidaties aan het adres van directieleden en medewerkers van Ajax. Zo werden er de afgelopen twee maanden minimaal twee medewerkers in en rond de club bedreigd. Hiervan werd echter geen aangifte gedaan. Dat schrijft de Volkskrant donderdagochtend op basis van eigen onderzoek.

Ajax Experience kostte club tien miljoen

Bron: ajax1.nl

Ajax Experience gaat de boeken in als een uitermate verliesgevende flop. In het jaarverslag van de club staat vermeld dat het totale negatieve exploitatiesaldo van het museum zo’n 9,6 miljoen euro bedraagt. Het initiatief van voormalig commercieel directeur Henri van der Aat bestond pas sinds september 2011, maar kon de verwachtingen nimmer waarmaken. Sinds augustus 2013 is het niet meer in gebruik.

Van der Aat ziet af van lidmaatschap Ajax

Bron: ajax1.nl

Henri van der Aat wordt geen lid van Ajax. Dat heeft de oud-directeur besloten in overleg met de bestuursraad. Dit weet De Telegraaf. “Ik heb diverse gesprekken met Henri gevoerd en hij betreurt het dat er commotie rond zijn persoon en dus ook rond Ajax is ontstaan”, aldus de voorzitter van de bestuursraad, Hennie Henrichs. Van der Aat was in zijn periode als Commercieel Directeur bij Ajax onder andere verantwoordelijk voor de Ajax Experience, welke Ajax miljoenen heeft gekost.

Pages

Subscribe to Martin Sturkenboom