Telegraaf doet boekje open over Arisz nadat Ajax krant ter discussie stelt

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf wist gisteren te melden dat operationeel directeur Rutger Arisz door Ajax op non-actief is gezet. Prompt daarop kwam Ajax zelf met het persbericht naar buiten dat Arisz zelf vertrekt. Het Financieel Dagblad meldde zich bij Ajax en wilde weten wie de waarheid spreekt: Ajax of De Telegraaf. “Ik laat het aan u wie u betrouwbaarder acht: het persbericht van een beursgenoteerd bedrijf of De Telegraaf”, aldus de reactie van Ajax. De Telegraaf pareert de opmerking van Ajax door vandaag een boekje open te doen over incidenten die Ajax heeft doen besluiten om Arisz de laan uit te sturen.

Arisz wordt ‘een mismatch’ genoemd en de krant beschrijft hoe Arisz van meerdere dossiers een puinhoop maakte. Hij kende een valse start met een slecht georganiseerde reis naar de finale van de Europa League in 2017. Door chaos op Schiphol liepen sponsoren, genodigden en ereleden vertraging op en arriveerden sommigen tot hun woede pas vlak voor de aftrap in het stadion voor de eindstrijd tegen Manchester United.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/06/04/telegraaf-doet-boekje-open-over-arisz-na-verklaring-ajax-over-vertrek/