RvC zegt vertrouwen in Cruijff op

Bron: ajax1.nl

Ten Have heeft met vele omwegen zijn reactie gegeven na de ledenraadsvergadering van Ajax. “Tijdens deze bijeenkomst hebben we onzeinformatie gegeven. De leden gaven aan blij te zijn met de informatie.Je hebt binnen Ajax helaas deelgroepen, fracties, daar moet je rekeningmee houden en daarmee wordt je geconfronteerd”, aldus Ten Have.

“We hebben eerst kort gezegd hoe we tegenJohan aankijken. We hebben toen een statement voorgelezen en daar heeftCruijff op gereageerd. We hebben van beide kanten gezegd wat we er vanvinden. Ons standpunt is dat er niet gekozen hoeft te worden tussenCruijff en Van Gaal, ook niet in de Raad van Commissarissen.”

“Als icoon kan niemand tegen Cruijff op,maar het dient wel volgens de regels te zijn. We nemen een helderebeslissing, maar het is onze verantwoordelijkheid. Dan is onze keuze. Decombinatie tussen Louis van Gaal en Johan Cruijff zou fantastisch zijn.Alles kan over een aantal weken duidelijk en klaar zijn. Tot dan is vanaf morgen Danny Blind officieel technisch directeur en hij zal dan lid zijn van de directie. Martin Sturkenboom zal interim algemeen directeur van dienst zijn.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ten-have-blind-morgen-lid-directie/