VfL Wolfsburg volgt Sulejmani

Bron: www.ajaxupdate.nl

VfL Wolfsburg heeft belangstelling voor Ajacied Miralem Sulejmani. Maandagavond zat Pierre Litbarski, hoofdscout van de Duitse club, op de tribune tijdens het duel Jong Ajax-Jong sc Heerenveen. Sulejmani stond negentig minuten in de spits, maar wist net als zijn ploeggenoten geen indruk te maken tijdens de 0-3 nederlaag.

Litbarski kwam naar De Toekomst voor Sulejmani, meldt De Telegraaf. De international van Servië is in het bezit van een contract tot het einde van het seizoen, geïnteresseerde clubs kunnen hem tijdens de winterstop ook al overnemen van Ajax. Naast Wolfsburg zijn ook Borussia Mönchengladbach en het Turkse Besiktas in de race om de voorhoedespeler komende maand aan te trekken.

Het Engelse Everton heeft eveneens interesse, de club van verdediger John Heitinga hoopt Sulejmani echter komende zomer gratis op te halen in Amsterdam. Marc Overmars, directeur van Ajax, liet zich eerder in gesprek met de ochtendkrant uit over de situatie van de voormalig speler van sc Heerenveen. “We zijn inderdaad op de hoogte van de belangstelling van Besiktas en Gladbach. Een vertrek in januari zou voor alle partijen het beste zijn.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2012/12/vfl-wolfsburg-volgt-sulejmani/