Winst voor Ajax B1; Ajax A2 gelijk

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. De thuisploeg kreeg in het begin en aan het einde van de eerste helft goede kansen op de openingstreffer, maar beide keren redde Ajax-doelman Joost Meendering. Ajax kreeg via een vlotlopende aanval over links ook een prima kans. Ottar Magnus Karlsson schoot echter over. Ajax B1 liet zich in de eerste helft te veel aftroeven in de onderlinge duels, waardoor het nauwelijks echt gevaarlijk kon worden.Na rust een ander Ajax B1. Binnen twaalf minuten liep de Amsterdamse ploeg uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong. Donny van de Beek maakte de 0-1 na een prima pass van Darren Sidoel. Van de Beek gaf de assist bij de 0-2 van Ottar Magnus Karlsson. Karlsson maakte ook de 0-3. Dit keer was Javairo Dilrosun de aangever.Een kwartier voor tijd maakte Leon Bergsma de vierde treffer van de middag. De verdediger tikte binnen nadat Donny van de Beek op de achterlijn zijn tegenstander een panna gaf en het overzicht behield. Markus Bay herhaalde in de slotfase het voorbeeld van Van de Beek met een fraaie panna.