Ajax B1 wint van Sparta B1; ruime winst A2

De ploeg van trainer Saïd Ouali speelde een opvallend slordige eerste helft. Spits Ezra Walian scoorde weliswaar de openingstreffer, maar bij rust stond het alweer 1-1. In het tweede bedrijf voerde Ajax de druk op en werd het de Spartanen een stuk moeilijker gemaakt, hoewel de Rotterdammers nog enkele kansen wisten af te dwingen. Door doelpunten van Van de Beek en Walian won Ajax B1 de wedstrijd verdiend.Ajax A1 bekerde tegen FC Twente A1 en moest genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Queensy Menig maakte de enige Ajax-goal. Ajax A1 heeft nu 4 punten uit 2 duels en sluit de poulefase in de beker af met een uitwedstrijd bij Argon A1. Ajax A2 boekte een knappe 1-5 zege op VVV/Helmond Sport A1 en herstelde zich daarmee van de ruime 2-5 nederlaag tegen SC Heerenveen A1. Bij rust stond VVV A1 nog wel met 1-0 voor, maar de thuisploeg was na de rust kansloos tegen een sterk spelend Ajax A2. Jordy Bruijn en Pelle Clement scoorden allebei tweemaal voor de ploeg van Gery Vink.