Live De Klassieker: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondag om 14:30 uur de Klassieker. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenFeyenoord – Ajax staat voor de 65ste keer op het programma. Ajax wist 24 keer de zege te pakken en de thuisploeg deed dat 19 keer. In het seizoen 2019/2020 werd de Klassieker niet gespeeld vanwege corona. Vorig seizoen won Ajax met 0-2 door een treffer van Tadic en een eigen doelpunt van Senesi.

Gözübüyük aangesteld als arbiterSerdar Gözübüyük heeft zondag de leiding over deze wedstrijd. Joost van Zuilen en Johan Balder assisteren hem langs de zijlijn. Rob Dieperink is de vierde official. Het videoarbitrageteam in het ARAG KNVB Replay Center bestaat uit Pol van Boekel (VAR) en Charles Schaap (AVAR).

Schreuder vol vertrouwen: ‘Lef tonen’

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/01/21/live-de-klassieker-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-5/