Live Ajax – Sporting Portugal: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dinsdagavond de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is Sporting Portugal de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenDe wedstrijd Ajax – Sporting Portugal is de vierde confrontatie tussen beide clubs. In 1988 troffen Ajax en Sporting elkaar in de Europa League. Beide duels werden gewonnen door de ploeg uit Portugal. Dit seizoen rekende Ajax af met de Portugezen en won het de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League met 1-5, mede door vier treffers van Sebastien Haller. Ajax en Sporting  zijn al zeker van overwintering in het miljoenenbal maar natuurlijk wil Ajax ook de zesde en laatste wedstrijd in de groepsfase winnend afsluiten.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/12/06/live-ajax-sporting-portugal-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/