Live Ajax – Borussia Dortmund: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dinsdagavond de derde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is Borussia Dortmund de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenIn de historie van de UEFA Champions League zijn Ajax en Dortmund elkaar een paar keer eerder tegengekomen. In 1996 was er een dubbele ontmoeting tussen de Duitse en Nederlandse ploeg. Ajax won beide confrontaties. In Amsterdam werd het 1-0, nadat de Ajacieden in Dortmund al met 0-2 hadden gezegevierd. In 2012 troffen beide ploegen elkaar opnieuw en nadat de uitwedstrijd met 1-0 werd verloren ging het in de thuiswedstrijd mis want Dortmund wist in Amsterdam met 1-4 te winnen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/10/19/live-ajax-borussia-dortmund-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/