Live Ajax – AZ: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondag de thuiswedstrijd tegen AZ op het programma. Indien PSV vanavond punten verspeeld tegen FC Groningen dan kan Ajax zondagmiddag de 35ste landstitel in de wacht slepen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – AZ staat voor de 42ste keer op het programma en daarin trok Ajax 33 keer aan het langste eind. Dit seizoen troffen beide ploegen elkaar al twee keer. Voor de competitie won Ajax de uitwedstrijd met 0-3 en ook voor de beker werd er in Alkmaar gewonnen (0-1). Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in een 0-2 nederlaag voor Ajax. De grootste overwinning dateert uit 1970 toen Ajax met 8-1 wist te winnen. Cruijff, die deze zondag zijn 74ste verjaardag zou hebben gevierd, scoorde in die wedstrijd maar liefst zes doelpunten.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/04/24/live-ajax-az-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/