Neres keert tegen Heracles terug in Ajax-basis

Bron: www.ajaxshowtime.com

David Neres kan zich tegen Heracles Almelo opmaken voor zijn eerste Eredivisie-basisplaats van 2021. De vleugelaanvaller vervangt landgenoot Antony op rechtsbuiten. Ook Noussair Mazraoui en Edson Álvarez kunnen in Almelo op een basisplaats rekenen. Lisandro Martínez zit op de bank.

Maarten Stekelenburg staat evenals tegen PSV in het doel en lijkt daarmee de voorlopige eerste keeper van Ajax. Voor hem ziet hij Daley Blind na enkele omzwervingen terugkeren in het hart van de defensie, waar hij naast Jurriën Timber staat. Mazraoui en Nicolás Tagliafico zijn de backs.

De basisplaats van Álvarez betekent dat Davy Klaassen opnieuw plaatsneemt op de nummer tien positie. Ryan Gravenberch completeert het Amsterdamse middenveld. Voorin wordt Sébastien Haller geflankeerd door Dusan Tadić op links en Neres dus op rechts. Antony neemt plaats op de bank. 

Quincy Promes ontbreekt andermaal in de wedstrijdselectie. Datzelfde geldt, opvallend genoeg, voor diens beoogde opvolger Oussama Idrissi. De van Sevilla gehuurde aanvaller is naar verluidt wat ziekjes, zo meldt ESPN.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/138046/neres-keert-tegen-heracles-terug-in-ajax-basis